Klauzula informacyjna RODO

Na podstawie art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r . ( Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej z dnia 4.05.2016) informujemy iż:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest PRB IZOBUD REM Jan Horoszkiewicz ul. Kosynierów Gdyńskich 44, 66-400 Gorzów Wlkp.
  2. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji umowy – na podstawie Art. 6 ust. 1 lit b ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016r.
  3. odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uczestniczące w realizacji umowy
  4. Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres 6 lat oraz w oparciu o uzasadniony interes realizowany przez Administratora – do momentu ustania celu, identyfikacja oraz wskazania charakteru współpracy przetwarzane w celu bieżącej organizacji oraz badań rynku, planowania rozwoju działalności
  5. posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania
  6. ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych
  7. podanie danych osobowych jest dobrowolne, lecz niezbędne do realizacji umowy, w przypadku nie podania danych osobowych nie będzie możliwa realizacja umowy.

OUR PROJECTS - Mönsterås, Sweden 2014

tank & pipe insulation

2014
 

OTHER PROJECTS

07.04.2016
Piping works in Växjö Sweden 2015
MORE
2011
Bornholm, Denmark
MORE
14.03.2014
Sweden
MORE
IZOBUD-REM ▪ ABOUT IZOBUD ▪ BROCHURE ▪ REFERENCES ▪ RODO ▪ CONTACT
INSULATION ▪ TECHNICAL INSULATION ▪ POWER BOILERS INSULATION ▪ PIPPING SYSTEM INSULATION
© IZOBUD-REM 2022 | D: hubertw.com