Klauzula informacyjna RODO

Na podstawie art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r . ( Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej z dnia 4.05.2016) informujemy iż:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest PRB IZOBUD REM Jan Horoszkiewicz ul. Kosynierów Gdyńskich 44, 66-400 Gorzów Wlkp.
  2. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji umowy – na podstawie Art. 6 ust. 1 lit b ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016r.
  3. odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uczestniczące w realizacji umowy
  4. Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres 6 lat oraz w oparciu o uzasadniony interes realizowany przez Administratora – do momentu ustania celu, identyfikacja oraz wskazania charakteru współpracy przetwarzane w celu bieżącej organizacji oraz badań rynku, planowania rozwoju działalności
  5. posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania
  6. ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych
  7. podanie danych osobowych jest dobrowolne, lecz niezbędne do realizacji umowy, w przypadku nie podania danych osobowych nie będzie możliwa realizacja umowy.

TANKS INSULATION

We provide installation of insulation and claddings on the tanks of various parameters and variants.

These tanks are used for storage of liquids or substances and are often used in the production of renewable energy. They are applied in agriculture, food processing plants and factories.

With the completion of a large number of projects, mainly abroad, but also in the country, the company has gained valuable experience in this field. Tasks are executed in accordance with the wishes of the client. This makes the range of possibilities is wider and we are able to meet the individual needs.

OUR PROJECTS

2015
Stockholm, Huddinge, Sweden 2015
MORE
2015
tank insulation 2015
MORE
2014
Chełmża, PL
MORE
2013
Kabelsketal, Germany
MORE
2013
Kunda, Estonia
MORE
2013
Marnay-Feux, France
MORE
2013
Bryansk, Russia
MORE
2013
Le Sueur, MN, USA
MORE
2011/2012
Maabjerg, Holstebro, Denmark
MORE
2011/2012
Skövde, Sweden
MORE
2011/2012
Sävsjö, Sweden
MORE
2011
Norrköping, Sweden
MORE
2011
Linköping, Sweden
MORE
2011
Gotland, Visby, Sweden
MORE
2011
Uppsala, Sweden
MORE
2010
Lidköping, Sweden
MORE
IZOBUD-REM ▪ ABOUT IZOBUD ▪ BROCHURE ▪ REFERENCES ▪ RODO ▪ CONTACT
INSULATION ▪ TECHNICAL INSULATION ▪ POWER BOILERS INSULATION ▪ PIPPING SYSTEM INSULATION
© IZOBUD-REM 2022 | D: hubertw.com