Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Zrozumiałem.

Klauzula informacyjna RODO

Na podstawie art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r . ( Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej z dnia 4.05.2016) informujemy iż:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest PRB IZOBUD REM Jan Horoszkiewicz ul. Kosynierów Gdyńskich 44, 66-400 Gorzów Wlkp.
  2. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji umowy – na podstawie Art. 6 ust. 1 lit b ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016r.
  3. odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uczestniczące w realizacji umowy
  4. Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres 6 lat oraz w oparciu o uzasadniony interes realizowany przez Administratora – do momentu ustania celu, identyfikacja oraz wskazania charakteru współpracy przetwarzane w celu bieżącej organizacji oraz badań rynku, planowania rozwoju działalności
  5. posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania
  6. ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych
  7. podanie danych osobowych jest dobrowolne, lecz niezbędne do realizacji umowy, w przypadku nie podania danych osobowych nie będzie możliwa realizacja umowy.

REALIZACJE - Kabelsketal, Niemcy

Kabelsketal, Niemcy

2013
Projekt zbiornika do magazynowania biogazu wykonany w kwietniu 2013 roku w Niemczech. Izolacja przeprowadzona metodą innowacyjną z wykorzystaniem Styroduru zamiast wełny szklanej, która używana jest do większości branżowych projektów.

Styrodur® to przyjazna dla środowiska, wytłaczana twarda pianka polistyrenowa (XPS), która wnosi istotny wkład do ochrony klimatu poprzez zmniejszenie emisji CO2. Oprócz właściwości przyjaznaych dla środowiska wyżej opisany materiał charakteryzuje się:
  •  Odporność na starzenie i rozkład (przy prawidłowym montażu Styrodur jest trwalszy niż okres użytkowania konstrukcji budynku)
  •  Wysoka odporność na ściskanie
  •  Możliwość montażu przy każdej pogodzie
  •  Spełnienie wymagań budowlanych i konstrukcyjnych w różnych warunkach klimatycznych Europy
  •  Zalety ekonomiczne (m. in. Redukcja kosztów energii zużywanej na ogrzewanie i chłodzenie, szybka amortyzacja inwestycji w izolację termiczną przy wzrastających kosztach energii,podwyższa żywotność oraz zwiększa wartość budynku)

INNE REALIZACJE

2011/2012
Skövde, Szwecja
CZYTAJ WIĘCEJ
2010
Lidköping, Szwecja
CZYTAJ WIĘCEJ
2011
Norrköping, Szwecja
CZYTAJ WIĘCEJ
IZOBUD-REM ▪ FIRMA ▪ OFERTA ▪ REFERENCJE ▪ RODO ▪ KONTAKT
IZOLACJE ▪ IZOLACJE TECHNICZNE ▪ IZOLACJA KOTŁÓW ENERGETYCZNYCH ▪ IZOLACJA RUROCIĄGóW ▪ IZOLACJE NATRYSKOWE TURBIN
© IZOBUD-REM 2022 | D: hubertw.com