Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Zrozumiałem.

Klauzula informacyjna RODO

Na podstawie art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r . ( Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej z dnia 4.05.2016) informujemy iż:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest PRB IZOBUD REM Jan Horoszkiewicz ul. Kosynierów Gdyńskich 44, 66-400 Gorzów Wlkp.
  2. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji umowy – na podstawie Art. 6 ust. 1 lit b ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016r.
  3. odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uczestniczące w realizacji umowy
  4. Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres 6 lat oraz w oparciu o uzasadniony interes realizowany przez Administratora – do momentu ustania celu, identyfikacja oraz wskazania charakteru współpracy przetwarzane w celu bieżącej organizacji oraz badań rynku, planowania rozwoju działalności
  5. posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania
  6. ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych
  7. podanie danych osobowych jest dobrowolne, lecz niezbędne do realizacji umowy, w przypadku nie podania danych osobowych nie będzie możliwa realizacja umowy.

IZOLACJA KOTŁÓW ENERGETYCZNYCH

Firma specjalizuje się również w wykonawstwie izolacji kotłów energetycznych.

REALIZACJE

2013
Linköping, Szwecja
CZYTAJ WIĘCEJ
2013
Finnsnes, Norwegia
CZYTAJ WIĘCEJ
2012
Gävle, Szwecja
CZYTAJ WIĘCEJ
2009
Norrköping, Szwecja
CZYTAJ WIĘCEJ
2008
Kopenhaga, Dania
CZYTAJ WIĘCEJ
IZOBUD-REM ▪ FIRMA ▪ OFERTA ▪ REFERENCJE ▪ RODO ▪ KONTAKT
IZOLACJE ▪ IZOLACJE TECHNICZNE ▪ IZOLACJA KOTŁÓW ENERGETYCZNYCH ▪ IZOLACJA RUROCIĄGóW ▪ IZOLACJE NATRYSKOWE TURBIN
© IZOBUD-REM 2019 | D: hubertw.com